+370 622 71316

I-V 10:00 - 19:00
Prekių krepšelis

MACA POWDER BIO, 125g

MACA POWDER BIO, 125g

MACA POWDER BIO, 125g

  • 14.00€

PRODUKTO APRAŠYMAS

Cinkas svarbus normaliam vaisingumui ir reprodukcijai;

Vitaminas B6 padeda reguliuoti hormonų aktyvumą;

Kalcis svarbus normaliai energinių medžiagų gamybai;

Geležis padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

 

Maka (Lepidium meyenii) yra augalas iš Brassica šeimos, augantis daugiau kaip 4000 metrų aukštyje, centrinėje Andų saloje Peru. Augalo prisitaikymas prie tokių nepalankių sąlygų, suteikė jam unikalią morfologinę charakteristiką: jis yra labai žemas ir turi dideles šaknis po žeme. Šios šaknys tradiciškai buvo naudojamos Peru regione, kaip gyvybingumo šaltinis (1).

 

Bibliography:

1- Evid Based Complement Alternat Med. 2012;2012:193496

2- Andrologia. 2002 Dec;34(6):367-72

3- J Ethnopharmacol. 2009 Dec 10;126(3):574-6

4- CNS Neurosci Ther. 2008 Fall;14(3):182-91

5- Bioresour Technol. 2010 Jun;101(12):4676-89.

6- Climacteric. 2015 Feb;18(1):69-78

------------------------------------------------------------

Sudedamosios dalys:

100% biologinių Maka miltelių (šaknys, Lepidium meyenii).

Kilmės šalis:Peru.

------------------------------------------------------------

Maistinė ir energinė vertė

100 g miltelių

Energinė vertė

Riebalai

Iš jų sotieji

Angliavandeniai

Iš jų cukrūs  *

Ląsteliena

Baltymai

Druska

Tiaminas

Riboflavinas

Vitaminas B6

Kalcis

Geležis

Cinkas

328 kcal (16%**)

0.9 g (1%**)

0.2 g (1%**)

59 g (23%**)

37 g (41%**)

19 g

11g (22%**)

0.1g (2%**)

0.2mg (18%***)

2mg (143%***)

0.3mg (21%***)

350mg (44%***)

13mg (93%***)

4.1mg (41%***)

* Naturaliai esantys cukrūs  ** DR: Rekomenduojama norma suaugusiam asmeniui (8400 kJ / 2000 kcal);

*** RMV – Referencinė maistinė vertė

------------------------------------------------------------

Siūlomas naudojimas:

tai slaptas ginklas virtuvėje.  Jis turi unikalų, skrudintą ir šiek tiek riešutinį skonį. Pridėkite 1-2 arbatinius šaukštelius (nuo 3 g iki 6 g) į kokteilį arba įtraukite į karštą patiekalą ir sukurkite naują unikalų skonį.




Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Susijusios prekės